ЦСКА II разгроми с 6:0 тима на Оборище Панагюрище в мач

...
ЦСКА II разгроми с 6:0 тима на Оборище Панагюрище в мач
Коментари Харесай

ЦСКА II разгроми s 6:0 Оборище Панагюрище

ЦСКА II разгроми с 6:0 отбора на Оборище Панагюрище в мач от 14-ия кръг на група " Б " в Югозападната Трета лига, който се игра на стадион " Българска войска ". Точни за момчетата на старши треньора Стамен Белчев бяха Алесандро Николов (15`, 31`), Илиан Антонов (27`), Павел Жабов (41`), Александър Георгиев (88`) и автогол на Никола Лалев от гостите в 43-ата минута на дуела.

Първото полувреме стартира чудесно за младите " армейци ", които откриха резултата още в 15-ата минута на срещата, когато Илиан Антонов направи прекрасен пробив по левия фланг и центрира към връхлитащия на скорост Алесандро Николов, които с едно допиране се разписа на празна врата за 1:0. 

Натискът на " алените " продължи и в 20-ата минута голмайсторът Николов подаде към Росен Маринов, който стреля мощно с глава, само че топката се отби от напречната греда. В 27-ата минута Георги Димитров открадна топката в половината на гостите и направи хубаво извеждащо подаване към Илиан Антонов, който майсторски се разписа за 2:0. В 31-ата минута Петков Панайотов се пребори с няколко играчи на Оборище в тяхното наказателно поле и центрира към Алесандро Николов, който с доста красиво и технично отиграване с пета направи резултата типичен с второто си попадение в дуела.

Пет минути преди почивката Павел Жабов се откъсна самичък против вратаря на гостите и бе повален в наказателното поле. Главният съдия незабавно уточни бялата точка, а зад топката застана пострадалият Жабов, който стреля безпогрешно в долния ляв ъгъл и се разписа за 4:0. В последвалата офанзива Никола Лалев от гостите си означи и автогол и по този метод първата част завърши при резултат 5:0 за ЦСКА.

През второто полувреме в разнообразни интервали от време в игра за " алените " се появиха Александър Бучков, Лъчезар Иванов, Теодор Апостолов, Роберто Щилянов и Александър Георгиев които замениха Илиян Димитров,  Георги Димитров, Алесандро Николов, Илиан Антонов и Росен Маринов. Младите " армейци " продължиха да преобладават и да търсят още попадения, само че направиха няколко пропуски и чак в 88-ата минута влезлият след почивката Александър Георгиев оформи крайното 6:0, след пас на Роберто Щилянов.

По този начин ЦСКА II разгроми с 6:0 тима на Оборище Панагюрище и заема четвърто място във краткотрайното класиране с актив от 21 точки.

Следващият мач на ЦСКА II е на 13 ноември (неделя) от 14:00 часа, когато отборът гостува на ФК Кюстендил на стадион " Осогово ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР